Ljudstvo

Vodstvo udruge

-30.12.2016. – danas: Predsjednik: Damjan Tkalec; Potpredsjednik: Igor Kudeljnjak; Potpredsjednica: Sonja Mrnjavčić; Tajnik: Nikola Matosović; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika i tajnika): Hrvoje Belani, Matija Jurčević, Sandro Novosel; Nadzorni odbor:  Luka Baričević, Mario Filipašić, Gordan Pavlinušić.

– 31.01.2015. – 30.12.2016.: Predsjednik: Mario Rajn; Potpredsjednik: Igor Kudeljnjak; Potpredsjednik: Marko Matosović; Tajnik: Nikola Matosović; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika i tajnika): Hrvoje Belani, Ivona Haban, Jelka Vukobratović; Nadzorni odbor: Tomislav Bogdanović, Silvia Novosel, Viktor Prevarić.

– 12.01.2012. – 31.01.2015.: Predsjednik: Mario Rajn; Potpredsjednik: Marko Matosović; Potpredsjednica: Jelka Vukobratović; Tajnik: Hrvoje Belani; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika i tajnika): Ivona Haban, Marko Matosović, Sonja Mrnjavčić; Nadzorni odbor: Andrej Dundović, Sandro Novosel, Sergej Novosel.

– 22.02.2011. – 12.01.2012.: Predsjednik: Hrvoje Belani; Potpredsjednica: Sonja Mrnjavčić; Potpredsjednik: Mario Rajn; Tajnik: Sergej Novosel; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika i tajnika): Antonio Hadrović, Ankica Jukić, Igor Kudeljnjak; Nadzorni odbor: Ivan Car, Slavica Grahovar (pred.), Matej Jakopović.

– 10.01.2009. – 22.02.2011.: Predsjednik: Hrvoje Belani; Potpredsjednica: Sonja Mrnjavčić; Potpredsjednik: Zvonimir Leskovar; Tajnik: Sergej Novosel; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika i tajnika): Antonio Hadrović, Ankica Jukić, Mario Rajn; Nadzorni odbor: Tomislav Bogdanović, Sandro Novosel, Goran Sokolić.

– 28.12.2006. – 10.01.2009.: Predsjednik: Hrvoje Belani; Potpredsjednica: Tania Lugomer-Pomper; Potpredsjednik: Dalibor Karlović; Tajnik: Sergej Novosel; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika, tajnika i rizničaraku): Bojan Krhatlić, Sandro Novosel; Nadzorni odbor: Sonja Mrnjavčić, Mario Rajn, Vedran Šantak (pred.).

– 12.11.2005. – 28.12.2006.: Predsjednik: Hrvoje Belani; Potpredsjednica: Tania Lugomer-Pomper; Potpredsjednik: Dalibor Karlović; Tajnik: Dragutin Andrić; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika, tajnika i rizničaraku): Sandro Novosel, Sergej Novosel; Nadzorni odbor: Luka Belani, Ankica Jukić, Tomislav Mudrić (pred.).

– 03.09.2004. – 12.11.2005.: Predsjednik: Viktor Prevarić; Potpredsjednik: Hrvoje Belani; Potpredsjednik: Dalibor Karlović; Tajnik: Dragutin Andrić; Rizničarka: Zvjezdana Babić; Upravni odbor (uz predsjednika i tajnika): Sandro Novosel, Sergej Novosel, Ana Stručić; Nadzorni odbor: Luka Belani, Ankica Jukić, Tomislav Mudrić (pred.).

Počasni članovi udruge

– od 2017. Sanela Štubelj
od 2016. Robert Pašičko
– od 2015. Ranko Purić-Campi
– od 2014. Sandra Vuk
– od 2013. Josip Konfic
– od 2012. Ivan Mihalić (1943.-2012.)
– od 2011. Saša Šikić
– od 2010. do 2011. Saša Živković
– od 2009. Ratko Matić
– od 2008. Mladen Pavljak
– od 2007. do 2008. Darko Horvat
– od 2006. Brigita Alilović
– od 2005. Ottone Novosel

Predsjednici udruge

Damjan Tkalec (2016. – danas)
Mario Rajn (2012. – 2016.)
Hrvoje Belani (2005.-2012.)
Viktor Prevarić (2004.-2005.)

Osnivači udruge: Hrvoje Belani, Dalibor Karlović, Viktor Prevarić
Inicijatorski odbor: Dragutin Andrić, Zvjezdana Babić, Luka Belani, Ankica Jukić, Dalibor Karlović, Sandro Novosel, Sergej Novosel, Ana Stručić, Viktor Prevarić, Saša Živković