Web programiranje

2014.
Radionice

Morate li napraviti web stranice na WordPressu ili na nekoj sličnoj platformi? Ne! Nekad su najbolja rješenja jednostavne statičke web stranice na kojima možete prezentirati sebe i svoje interese. Jedino čime trebate ovladati je HTML i CSS uz zrnce JavaScripta. Zato dođite na radionicu i upoznajte se s ovim osnovnim web tehnologijama, ne samo da bi znali izrađivati jednostavne web stranice, već da bi stekli nužno predznanje i za naprednije web teme.

Voditelji: Andrej Dundović, Viktor Prevarić

[Web početnik (Igor Benić, 2014.)]

Animacija u web dizajnu (CSS3)

U prošlosti ste trebali učiti Flash ili JavaScript kako biste mogli animirati dijelove vaše web stranice, ali danas te iste stvari možete napraviti uz pomoć CSS3 tehnologije. Naučite kako kreirati vlastite animacije i tranzicije, a vidjet ćete puno primjera i ideja za inspiraciju. Bilo da ste tek početnik ili već imate iskustva u web dizajnu dođite i naučite neke nove trikove. Mole se zainteresirani da na radionicu ponesu vlastito prijenosno računalo.

Voditelj: Jure Sić

[2015.]