Web

www.krizevci.info

portal krizevci.info

• Križevci.info je nezavisni novinski portal grada Križevaca. Pokrenut je u ponedjeljak 18. travnja 2005. godine, na Svjetski dan aktivizma mladih, kao medijski projekt neprofitne udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca. Glavni cilj mu je povećati razinu informiranosti u lokalnoj zajednici i promovirati Križevce na Internetu. ISSN 1845-5387. Sadržaj se osvježava svakodnevno.
  • redakcija@krizevci.info | marketing@krizevci.info | podrska@krizevci.info

www.krizevci.eu

krizevci.eu

• Križevci.eu je projekt neprofitne udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca. Cilj web-projekta iz 2006. bio je izraditi pregledno štivo o povijesti grada Križevaca, s pregledom kulturnih značajki, najvažnijih lokacija i najpoznatijih ličnosti vezanih uz grad. Sadržaj je pisan popularno-znanstvenim stilom, uz mnoštvo slikovnih prikaza, a sve je uobličeno korištenjem modernih web-tehnologija i primjenom standarda.

www.sajamstudija.info

sajamstudija.info

• Web sjedište Sajam studija je proširenje projekta koji P.O.I.N.T.-ovi volonteri već osam godina provode u različitim formama, od klasičnih tribina preko višednevnih susreta sa studentima, a koji se posljednjih nekoliko godina ustabilio u svojoj najprihvatljivijoj inačici – izravnom predstavljanju pojedinih fakulteta od strane samih studenata. Ovdje su predstavljeni jedinstveni video materijali s iskustvima studenata pojedinih fakulteta, kao i sve relevantne podatke o fakultetima.

www.c-shock.org

CSF Križevci

• Web sjedište Culture Shock Festivala središnje je online mjesto informiranja o detaljima festivalskog programa od 2005. godine naovamo. Ovaj jedinstveni hibrid obrazovanja, suvremene umjetnosti, glazbene, likovne i druge kulture te društvenih događanja iz godine u godinu u Križevce dovodi kvalitetne i aktualne izvođače, predavače i izlagače iz Hrvatske i regije. Tridesetak događaja u dvostruko više dana dovodi u ovaj gradić podno Kalnika na desetine sudionika i na stotine posjetitelja, kako bi uživali – ne u jednom mjesecu kulturnog šokiranja, već u dva, vječnim krizama i recesijama unatoč!
  • info@c-shock.org

www.pinklecfest.org

pinklecfest križevci

• Web sjedište Pinklecfesta glavno je online mjesto informiranja o inspirativnom križevačkom festivalu o putovanjima, avanturizmu i turizmu, traganju, odlasku i dolasku, skitnjama i lutanjima, migraciji i ponovnom povratku. Pinklecfest se u Križevcima, povijesnom križištu puteva, održava od listopada 2012. u suradnji s Planinarskim društvom “Kalnik” Križevci.