Ukratko

Križevci.info je nezavisni novinski portal grada Križevaca. Pokrenut je u ponedjeljak 18. travnja 2005. godine, na Svjetski dan aktivizma mladih, kao medijski projekt neprofitne udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca. Glavni cilj mu je povećati razinu informiranosti u lokalnoj zajednici i promovirati Križevce na Internetu.

Sadržaj se osvježava svakodnevno i uređuje ga peteročlana volonterska redakcija s još petero volontera suradnika za područje kulture i društva te još tri volontera suradnika za područje sporta i rekreacije. Od 2005. godine do danas, dakle u više od 15 godina postojanja portala, objavljeno je gotovo 18 tisuća članaka iz područja kulture, društva, sporta, gospodarstva i drugih revijalnih područja od interesa čitateljima iz lokalne zajednice.

Na internetu je Križevci.info još redovito prisutan na društvenim mrežama Facebook i Twitter te povremeno na Youtubeu, više s ciljem promocije drugih projekata udruge, poput Culture Shock Festivala ili aktualne akcije izrade zaštitnih vizira medicinskom osoblju u lokalnoj zajednici.